210 5739200

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Λεώφ. Φυλής 339, Άνω Λιόσια.

Η Ιστορία μας

Η Γεωπονική Φυλής ιδρύθηκε από τους γεωπόνους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας) τον Δημοσθένη Καρυστινό και την Κατερίνα Σκούρτα, το 1990. Η αγάπη και οι γνώσεις των ιδρυτών για το πράσινο και την ορθή καλλιέργεια της γης, αποτέλεσαν το βασικό σκοπό λειτουργίας της Γεωπονική Φυλής. Με το πέρασμα του χρόνου απέκτησαν μεγάλη εμπειρία στην κηποτεχνία, στη διαμόρφωση ενός υγειούς και όμορφου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, στην αστική γεωργία και στη βιολογική καλλιέργεια καρποφόρων δένδρων. Απευθυνόμαστε στους κατοίκους του αστικού περιβάλλοντος που αγαπούν και επιθυμούν να βλέπουν τα φυτά τους να αναπτύσσονται και να παράγουν. Το αποτέλεσμα ικανοποιεί όλους τους σκοπούς, αναψυχής και χρησιμότητας, για φυτά που αναπτύσσονται από μια γλάστρα στο μπαλκόνι, σε ένα μικρό ανθόκηπο και λαχανόκηπο εώς μια μεγαλύτερη έκταση με χλοοτάπητα ή θερμοκηπιακή εγκατάσταση.

Από το 2014 η έδρα μας μεταφέρθηκε και λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στα Άνω Λιόσια στη λεωφόρο Φυλής 339. Μια περιοχή κοντά στον αστικό ιστό με εύκολη πρόσβαση, έξοδος 6 της Αττικής Οδού στη λεωφόρο Φυλής με κατεύθυνση προς Χασιά, έξοδος 5 της Αττικής οδού στην περιφερειακή Αιγαλέου με κατεύθυνση προς Χασιά και από τη λεωφόρο Δημοκρατίας ή τη λεωφόρο Θηβών με συνέχεια στη λεωφόρο Φυλής προς Χασιά . Με άνετο παρκιν σε άρτιες κτηριακές εγκαταστάσεις με αποθηκευτικούς χώρους . Οι γεωπονικές γνώσεις και η εμπειρία των ιδιοκτητών, σας παρέχουν άμεση και φιλική εξυπηρέτηση . Παράλληλα με το κατάστημα στο χώρο του διαδικτύου λειτουργεί το e-shop, με αποστολή και παράδοση σε όλη την επικράτεια.

Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΦΥΛΗΣ έχει νόμιμες άδειες από τις αρμόδιες ΔΑΟΚ υπηρεσίες της Ελληνικής δημοκρατίας.

Εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού (φυτώρια ανθέων-λαχανικών, καρποφόρων δέντρων, εσπεριδοειδών και ελιάς, σπόρων λαχανικών, ανθέων, βολβών, πατατοσπορου και σπόρων χλοοταπήτων)

Εμπορίας λιπασμάτων. Όλων των τύπων συμβατικά, όργανοχημικά και βιολογικά.

Εμπορίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων και σκευασμάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (για καταπολέμηση οικιακών εντόμων, τρωκτικών και απώθησης ερπετών–φιδιών)

Λεώφ. Φυλής 339, Άνω Λιόσια

210 5739200

contact@geoponikifilis.gr

Δευτέρα:

8:00 - 18:00

Τρίτη:

8:00 - 18:00

Τετάρτη:

8:00 - 18:00

Πεμπτη:

8:00 - 18:00

Παρασκευή:

8:00 - 18:00

Σάββατο:

8:00 - 18:00

Κυριακή:

8:00 - 14:00

Έξοδο 6 της αττικής οδού στη λεωφόρο φυλής και κατεύθυνση προς Χασιά.

Έξοδο 5 της αττικής οδού στην περιφερειακή αιγαλεου πάλι με κατεύθυνση προς την Χασιά.

Λεωφόρο Δημοκρατίας η την λεωφόρο Θηβών συνέχεια στην λεωφόρο φυλής προς Χασιά .

723, Β12

210 5739200

Καλέστε μας για να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και εντός αστικού ιστού.

Σωστή παράδοση

Η παράδοση γίνεται από εμάς, γεγονός που εξασφαλίζει γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση.