210 5739200

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Λεώφ. Φυλής 339, Άνω Λιόσια.

Όροι χρήσης


Αποδοχή Όρων

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να κληθεί ή να χρειαστεί να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Όμως, για την πραγματοποίηση παραγγελίας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνωστοποίηση από τον πελάτη κάποιων προσωπικών στοιχείων. Για την υποβολή παραγγελίας, ο πελάτης θα καλείται να επιλέξει την ενεργοποίηση της ένδειξης «Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και αγορών». Με τη δήλωση αυτή, ο πελάτης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι πριν την υποβολή της παραγγελίας του έλαβε γνώση των πληροφοριών που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία των καταναλωτών και την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Χρήση Ιστότοπου

Οι χρήστες της ιστοσελίδας με την συνέχιση της πλοήγησης συμφωνούν και αποδέχονται την καλόπιστη χρήση. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τον δικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη, τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν. Διατηρούμε το δικαίωμα άμεσης διακοπής της πρόσβασης στο ηλεκτρονικό κατάστημα σε κάθε χρήστη που παραβιάζει τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα μη ανάρτησης σχολίων και δημοσιεύσεων με υβριστικό ή δυσφημιστικό περιεχόμενο ή με περιεχόμενο που αντιβαίνει στα χρηστά ήθη. Περαιτέρω, παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, δεν εγγυούμαστε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρέχεται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα καθώς και ότι δεν περιέχει "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία δική μας ή τρίτων για την οποία έχουμε λάβει άδεια χρήσης για τις δικές μας αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό.

Περιορισμός Ευθύνης

Η επιχείρηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι κατά το δυνατό ακριβή, ως προς τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων, πλην τυπογραφικών λαθών ή εκ παραδρομής προερχομένων, δεν φέρει όμως οποιαδήποτε ευθύνη για τη μη διαθεσιμότητά τους. Αναλαμβάνει όμως, σε κάθε περίπτωση να ενημερώνει εγκαίρως για τη διαθεσιμότητα των αγαθών. Επίσης επιφυλασσόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση της παραγγελίας που οφείλεται σε ανώτερη βία ή σε ειδικές συνθήκες. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για αποζημίωση του χρήστη για διαφυγόντα κέρδη ή για ζημίες από οποιαδήποτε αιτία, αναφορικά με τη λειτουργία και χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, στην οποία προβαίνει με δική του πρωτοβουλία, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ζημίας προκληθεί στον χρήστη και προέρχεται από καθυστέρηση λήψης, μη λήψη ή απώλεια δεδομένων κατά τη χρήση της ιστοσελίδας www.geoponikifilis.gr.

Αποποίηση Ευθυνών σχετικά με την χρήση των προϊόντων

Τα σκευάσματα έχουν τις νόμιμες υπουργικές αποφάσεις εγκρίσεις, τροποποιήσεις κ.λ.π. Για την επιλογή και τελικά την εφαρμογή ενός σκευάσματος θα πρέπει να ακολουθείται το κείμενο της ετικέτας του και σε καμία περίπτωση δεν υπονοείται απόκλιση από αυτό. Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα-τρωκτικοκτόνα-γεωργικά φάρμακα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν τη χρήση.

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο μας και δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Εμείς παρέχουμε αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι εγκρίνουμε ή αποδεχόμαστε το περιεχόμενό τους.

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές που εμφανίζονται για κάθε προϊόν περιέχουν τον νόμιμο ΦΠΑ και είναι τελικές. Στο τέλος της παραγγελίας μπορεί να υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων για τα οποία ο πελάτης θα ενημερωθεί έγκαιρα και με σαφήνεια, και η αποστολή θα ξεκινήσει μόνο κατόπιν τελικής εγκρίσεως και από τα δύο μέρη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Δεσμευόμαστε ότι δεν θα κοινοποιήσουμετα στοιχεία σας σε τρίτους για εμπορικούς σκοπούς. Τα προσωπικά σας στοιχεία τα χρειαζόμαστε μόνο για να γίνει η επικοινωνία μας μαζί σας και προκειμένου να ενημερώνεστε για τις νέες μας προσφορές ή αλλαγές στα προϊόντα μας, καθώς επίσης και για την σωστή και έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σας.

Παραγγελία | Παράδοση Προϊόντων | Έξοδα Αποστολής

 1. 1. Παράδοση Εντός Αθηνών
  1. Τρόποι Πληρωμής
   1. με αντικαταβολή τοις μετρητοίς
   2. με κατάθεση(ή με e-banking) σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. Έξοδα αποστολής
   1. για παραγγελία πάνω από 50 €, δωρεάν
   2. για παραγγελίες έως 5kg, 4 €
   3. για παραγγελίες κάτω των 50 €, για ογκώδη και βαριά προϊόντα ρωτήστε μας για τα έξοδα μεταφοράς
 2. 2. Παράδοση Εκτός Αθηνών
  1. Τρόποι Πληρωμής
   1. με κατάθεση(ή με e-banking) σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. Έξοδα αποστολής
   1. ανάλογα το πρακτορείο επιλογής πελάτη
 3. 3. Παραλαβή από το κατάστημα
  1. Τρόποι Πληρωμής
   1. με αντικαταβολή τοις μετρητοίς
   2. με χρεωστική/πιστωτική κάρτα (σύστημα pos)
   3. με κατάθεση(ή με e-banking) σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. Έξοδα αποστολής
   1. Καμία επιβάρυνση

Στην περίπτωση παραγγελίας εκτός του δικτύου διανομής μας το κόστος πρακτορείου βαρύνει εξ'ολοκλήρου τον παραλήπτη ανεξαρτήτου αριθμό και βάρος προϊόντων. Θα χρειαστεί να γίνει κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό και δεν δύναται η δυνατότητα αντικαταβολής. Στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα και τραπεζική κατάθεση ως τρόπος πληρωμής, θα πρέπει να έχουμε επιβεβαιώσει ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας προτού ο πελάτης παραλάβει τα προϊόντα. Στην περίπτωση όπου η μεταφορά δεν έχει γίνει με δικό μας όχημα η Επιχείρηση δεν φέρνει απολύτως καμία ευθύνη μετά την παράδοση του δέματος στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφοράς. H εκφόρτωση των εμπορευμάτων γίνεται πάντα στην ισόγεια είσοδο του παραλήπτη.

Πολιτική επιστροφών

Διαβάστε εδώ: Πολιτική επιστροφών

Πολιτική απορρήτου

Διαβάστε εδώ: Πολιτική απορρήτου

Εξυπηρέτηση καταναλωτών

Διαθέτουμε τους κατάλληλους μηχανισμούς και το επαρκές προσωπικό το οποίο ασχολείται με την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωσή τους σχετικά με αιτήματά τους. Για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, την πορεία της παραγγελίας σας ή σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@geoponikifilis.gr, τηλεφωνικά στο 210 5739200 ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας καθώς και στο κατάστημά μας.

210 5739200

Καλέστε μας για να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και εντός αστικού ιστού.

Σωστή παράδοση

Η παράδοση γίνεται από εμάς, γεγονός που εξασφαλίζει γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση.