210 5739200

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Λεώφ. Φυλής 339, Άνω Λιόσια.

Τρόποι αποστολής


Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της παραγγελίας σας στο σημείο παράδοσης που θα μας υποδείξετε με δικό μας μεταφορικό μέσο. Αυτό εξασφαλίζει την ασφαλή και σωστή παράδοση των προϊόντων σε εσάς, αφού από την επιλογή μέχρι την παράδοση ήμαστε εμείς υπεύθυνοι.

Τόπος και χρόνος παράδοσης

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων μόνο εντός της εδαφικής επικράτειας του Ελληνικού Κράτους. Οι παραγγελίες των προϊόντων εκτελούνται εντός 3-5 εργασίμων ημερών στην περιοχή εντός του λεκανοπεδίου Αθηνών από την αποδοχή της κάθε παραγγελίας (εκτός απροόπτου όπου θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικώς ή με email). Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής ορίζονται μονομερώς από εμάς κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης με τον παραλήπτη.

Παραδόσεις σε περιοχές εντός του Δικτύου Διανομής

Το δίκτυο διανομής μας αποτελεί ο αστικός ιστός Αθηνών. Τα παραδοτέα κατόπιν της παραγγελίας προϊόντα και υπηρεσίες αποστέλλονται στη διεύθυνση που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του. Για όλες τις παραγγελίες αξίας κάτω των 50 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με κόστος μεταφοράς 4 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, για μικροδεματα έως και 5kg. Για παράδοση συνολικής παραγγελίας (κάτω των 50 ευρώ) περισσοτέρων του ενός προϊόντος η για ογκώδη και βαριά προϊόντα ρωτήστε μας για τις εκπτωτικές προσφορές μας των εξόδων αποστολής.

Παραδόσεις σε περιοχές εκτός Αθηνών

Παραγγελίες όπου οι τόποι παράδοσης βρίσκονται εκτός του πολεοδομικού ιστού του συγκροτήματος Δήμων Αθηνών εκτελούνται μόνο μέσω μεταφορικής εταιρείας επιλογής του πελάτη. Εμείς δεσμευόμαστε μόνο την παράδοση στο πρακτορείο(Αθηνών) της μεταφορικής εταιρείας. Το κόστος πρακτορείου βαρύνει εξ'ολοκλήρου τον παραλήπτη ανεξαρτήτου αριθμό και βάρος προϊόντων. Θα χρειαστεί να γίνει κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό και δεν δύναται η δυνατότητα αντικαταβολής.

Ειδικοί κανόνες που αφορούν τις παραδόσεις βαρέων προϊόντων

Ογκώδη και βαριά προϊόντα παραδίδονται στην ισόγεια εξωτερική είσοδο του παραλήπτη.

Άμεση παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις μας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Οι ώρες παράδοσης είναι οι καθημερινές, πλην αργιών, από τις 9:00 πμ μέχρι 14:00 μμ

210 5739200

Καλέστε μας για να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και εντός αστικού ιστού.

Σωστή παράδοση

Η παράδοση γίνεται από εμάς, γεγονός που εξασφαλίζει γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση.