210 5739200

Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Λεώφ. Φυλής 339, Άνω Λιόσια.

Διαδικασία Υποβολής της παραγγελίας


Διαθεσιμότητα προϊόντων

Ο πελάτης ενημερώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα από ανάλογες λεκτικές ενδείξεις που αναρτώνται στη σελίδα κάθε είδους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εκτός απροόπτου οποιοδήποτε προϊόν που μπορεί να τοποθετηθεί στο ηλεκτρονικό καλάθι σας είναι διαθέσιμο προς παράδοση.

Υποβολή παραγγελίας

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να υποβάλει παραγγελίες τηλεφωνικώς (210 5739200) ή ηλεκτρονικώς μέσω του διαδικτυακού μας ιστοτόπου (geoponikifilis.gr). Ειδικότερα για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες ο χρήστης εκτελεί τις αγορές του και την επιλογή των προϊόντων του online. Για την υποβολή παραγγελίας, έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει μέσα από την ειδική φόρμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα («καλάθι παραγγελιών») την παραγγελία στην οποία διαλαμβάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμεί να προμηθευτεί. Ύστερα τοποθετεί τα προσωπικά στοιχεία του (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.α) και τον τόπο παραλαβής που επιθυμεί, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή εκτέλεση παράδοσης της παραγγελίας.

Τροποποίηση παραγγελίας

Κάθε παραγγελία του χρήστη/πελάτη διαβιβάζεται σε εμάς σε πραγματικό χρόνο. Καμία τροποποίηση της παραγγελίας ή νέα συμφωνία επ’ αυτής δεν γίνεται δεκτή αν δεν αποτυπωθεί εγγράφως και δεν γίνει δεκτή από αμφότερες τις πλευρές.

Αποδοχή και αποστολή παραγγελίας

Κατόπιν της λήψης της παραγγελίας, εφόσον διαπιστώσουμε τη διαθεσιμότητα του είδους και την ορθότητα της παραγγελίας και την απουσία τυχόν σφαλμάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα όσον αφορά την τιμολόγηση των ειδών τα χαρακτηριστικά τους κ.λ.π. με ηλεκτρονική αλληλογραφία (e-mail) ή τηλεφωνικώς θα επιβεβαιώνουμε την αποδοχή της παραγγελίας και το περιεχόμενό της, οπότε τότε μόνον η πώληση θεωρείται καταρτισθείσα και γεννά εκατέρωθεν αξιώσεις. Σε περίπτωση που η περιοχή παράδοσης δεν καλύπτεται από το δίκτυο διανομής μας (αστικός ιστός Αθήνας) ο πελάτης θα πρέπει να μας στείλει ένα επιπλέον μύνημα που θα αναφέρει το πρακτορείο επιλογής του (στην Αθήνα). Τέλος, στην περίπτωση επιλογής πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, πάντοτε θα υπάρχει επιβεβαίωση πληρωμής από μέρους μας προτού προχωρήσουμε στην παράδοση. Ο πελάτης επίσης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά (2105739200), είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (contact@geoponikifilis.gr).

210 5739200

Καλέστε μας για να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.

Δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και εντός αστικού ιστού.

Σωστή παράδοση

Η παράδοση γίνεται από εμάς, γεγονός που εξασφαλίζει γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση.